Zierikzee Zeilkipper Nieuwe Maen 5 oktober 2019

Dromen komen uit!!!

Iedereen die in de Koninklijke Villa komt ter revalidatie, sportactiviteiten, crea-activiteiten,… kan een wens uitbrengen.
Samen met ons revagroepje kregen wij die kans en grepen die met beide handen aan. Overleg tijdens de koffie bracht ons bij het idee om samen een zeiltocht te ondernemen.

Onze wens aan de dromenvanger was dan ook letterlijk ingeschakeld te worden als crew op een zeilschip. Vertrouwen in elkaar, samen werken en grenzen verleggen. Onder het motto samen sterk zijn.

Samen met andere dromen is ook onze droom uitgekomen. We vertrokken om 7u30 in Oostende richting Zierikzee. Aangekomen en vooral goed en warm aangekleed hadden we toch wat schrik om het koud te hebben.
VaarKracht had echter nog extra jassen voorzien en warme dekentjes. (waarvoor dank).

Na een uitleg over de boot en de organisatie was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. We hebben knopen leren leggen, de zeilen gehesen, zeehonden gespot en vooral genoten. Genoten van de sfeer, de groep, het uitzicht en nog zoveel meer.

Van harte dank aan de volledige organisatie VaarKracht, alle vrijwilligers, de schipper om deze dag tot een goed, leuk, aangenaam, sfeervol einde te brengen. 
Ook dank je wel aan Koninklijke Villa om deze droom waar te maken.
De vrijdag groep

Dank voor sponsoring aan:
Zeilklipper Nieuwe Maean
BMT Netherlands
Plus Scharredijke
AH en Jumbo voor statiegeldactie Schouwe Duiveland

Kijk ook op Facebook

 

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!