Zeewolde PrivéVaartocht 22 augustus 2020

Ondanks de Corona voorschriften kon de boottocht gelukkig toch door gaan.  Er was overal aan gedacht , alleen voor de foto staan we soms even dichter bij elkaar. Maar er was voldoende ruimte op de boot. 
En wat hebben we genoten. We werden echt in de watten gelegd ! 
Na een een warm onthaal door schipper  Martien en zijn bemanning werden we getrakteerd op koffie en gebak. Het zonnetje scheen en het beloofde een mooie dag te worden. 

En dat werd het. Een prachtige route via de randmeren naar de rivier de Eem.  Een mooi gezicht om alles via het water te bekijken. 
En de innerlijke mens werd goed verzorgd . Een uitgebreide lunch. borrelhapjes, paling, het was allemaal even lekker ! 
En de sfeer was uitstekend. Ik wil VaarKracht bedanken voor dit geweldige initiatief. Na een jaar van behandelingen en ziekenhuis was het zo fijn om met vrienden even helemaal weg te zijn op het water. 
Ook Martien en zijn team…, heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag.  De warmte, de aandacht en al het lekkers ! 
Het was echt geweldig!  Karin

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!