Warmond en Hylke Tromp 19 en 20 augustus 2017

Zaterdag; er was even discussie over de harde wind  en of deze dag wel door kon gaan, maar dit hadden wij niet willen missen!  Het was een super dag en echt ‘uitwaaien’!!

De Hylke Tromp is een prachtig gerestaureerde Kaag-Platbodem en werd vakkundig bezeild! Heel veel dank aan het team en leuk dat er veel verteld werd over de natuur en de vaareigenschappen van het schip. De sfeer zat er goed in en we hebben heerlijk gegeten in de Kompas.

Op zondag was er opnieuw een stevige wind maar een prachtige dag voor de 2e Kaagdag vanuit Warmond op de Hylke Tromp

Warme gesprekken, veel plezier en soms een lieve traan maar ondertussen moest er hard gewerkt worden. Bij restaurant Het Kompas hebben we heerlijk gegeten en na afloop in het clubhuis van de zeilvereniging De Balgerij een lekker glaasje gedronken en afscheid genomen van het allerliefste schippersteam! Heel veel dank voor de superfijne dag!

Wij danken Maarten en Monique van de Zeilvereniging De Balgerij en restaurant Het Kompas voor de medewerking in het slagen van deze “uitwaaidag”.
Kijk ook op Facebook en Like ons!

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!