Wanneperveen PrivéVaartocht 24 oktober 2020

We mochten mee met Albert en Margé op de Klipper de Zwadde en hebben op zaterdag 24 oktober een fantastische dag gehad.
Albert en Margé gaven ons meteen een heel welkom gevoel. In de kajuit hadden ze allerlei spelletjes klaargezet en VaarKracht had ons voorzien van heerlijke koeken.
Onze kinderen gingen meteen aan tafel zitten om lekker te spelen en wij konden even acclimatiseren met een bakkie koffie.
Het schip is prachtig, heel ruim en erg gezellig ingericht. En buiten mogen we overal komen om lekker met de koop in de wind te genieten van de prachtige omgeving.
De tocht ging naar het mooie plaatsje Blokzijl waar we een goeie wandeling hebben gemaakt en daarna voeren we naar Vollenhoven.

Albert is een fantastisch schipper, zonder boegschroef weet hij de boot onwijs goed te beheersen. Heel knap. Margé zorgde voor wat leuke weetjes over de omgeving en verzorgde ons tot in de puntjes.
Een heerlijke lunch, een spannende smalle sluis, 1000en zwanen, goeie gesprekken, lachen, pret en even vergeten.

In Vollenhoven kregen we nog een fantastisch plateau met lekkere hapjes van het restaurant wat Albert en Margé kenden en we werden ook nog verwend met een heerlijk diner van de chinees. 
Wat een verwendag, ongelooflijk liefdevol en vol aandacht. Met recht gaf Varen ons meer Kracht. Dank jullie wel!
Hartelijke groeten Nienke

 

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!