VaarKracht Supporters

Ondersteuning voor de doelen van VaarKracht
als supporter vanuit een vereniging of organisatie

De supporters van VaarKracht

Onze supporters zijn een cruciale factor in het realiseren van onze vaartochten door het ter beschikking stellen van goederen, fondsen en/of vrijwilligers. Supporter van VaarKracht worden is heel makkelijk en hoog nodig om de kankerpatiënten even een moment geen patiënt meer te laten zijn!

Havenmeesters

Voor het werk van VaarKracht zijn havenmeesters onmisbaar. Deze allesweters helpen ons bij het vinden van schippers en andere geïnteresseerden in VaarKracht.

De havenmeesters helpen verder met promotie van ons werk door bijvoorbeeld flyers en posters op te hangen of artikelen in havenmagazines op te nemen. Helpt u mee?

Verenigingen & Serviceclubs

Watersport- en andere verenigingen zijn een belangrijke bron voor het vinden van nieuwe schippers, een introductie verzorgen bij vrijwilligers en andere organisaties.

Serviceclubs als Lions en Rotary zijn belangrijk voor VaarKracht door het organiseren van evenementen en inzamelen van financiële bijdragen. VaarKracht is graag betrokken bij dit soort acties en evenementen waarvoor we natuurlijk graag suggesties aandragen.

Horeca & Catering

Belangrijk element tijdens de vaartochten is het genieten van een hapje en drankje aan boord. Restaurants en winkeliers in de regio kunnen hier hun steentje aan bijdragen door bijvoorbeeld de catering te verzorgen, te faciliteren, of deze kosteloos aan te bieden.

Als restaurant of café kunt u deelnemen aan het “Waterlabel project” om VaarKracht en ons werk verder onder de aandacht te brengen en fondsen in te zamelen.

Andere ideëen? Vertel het ons!

Het Waterlabel Project

 • Samenwerking tussen Horeca en VaarKracht
 • ‘Gratis water’ met een donatie voor ons goede doel
 • Opbrengst realiseert een vaartocht

Lees meer over het waterlabel project.

  Andere samenwerkingen

  Naast bovenstaande staat VaarKracht open voor andere samenwerkingen. Heb je een mooi idee waarmee je onze missie “even een moment geen kankerpatiënt” kunt ondersteunen? Laat het ons weten! De afgelopen jaren hebben we verschillende mooie samenwerkingen mogen verwelkomen. 

   

  Hier onder een aantal van onze samenwerkingen door de jaren heen. Heeft u een idee? Wij horen het graag van u!

  Hair4Her

  Stichting Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan mensen met kanker die door een behandeling het eigen haar zijn kwijtgeraakt. Op deze manier kan een kostbaar haarwerk een tweede of zelfs een derde leven krijgen. De...

  Voor onze schippers van Sonnema

  Wie kent het niet…. onlosmakelijk verbonden met het plezier op het water; de Sonnema Berenburger. Een recept uit 1852 van Fedde Sonnema gebaseerd op de kant-en-klare kruidenpakkertjes van Hendrik Beerenburg die al uit 1645 stammen en met de eigen Friese toevoeging. De...

  Op weg met de VaarKracht bus

  Elk evenement brengen we met veel plezier de aankleding naar de havens om het feestelijk aan te kleden. Dat doen we met onze bus waarmee we al rijdend hard werken aan de bekendheid van onze stichting en ons werk. Al meer dan 40.000 km hebben we zo door Nederland...

  Supporter van VaarKracht  worden!

  w

  ANBI Erkenning

  VaarKracht is ANBI erkend. Zo weet u dat uw donatie of sponsoring goed terecht komt.

  Steun ons met een donatie

  Adopteer een PrivéVaartocht of doe een donatie zodat wij kunnen blijven helpen.

  Sluit u aan als sponsor

  Sponsor VaarKracht voor een jaar of langer
  en help ons helpen.

  Dank VaarKracht Supporters!

  Stichting VaarKracht is een vrijwilligersorganisatie die door het hele land vaartochten aan kankerpatiënten en hun naasten aanbiedt. Om dit te realiseren is er hulp van vrijwilligers nodig. Onmisbaar is zeker de (financiële) ondersteuning van professionele partijen en verenigingen, die wij Supporters noemen.

  Deze partijen zijn de cruciale factor in het realiseren van vaartochten omdat vaartochten anders onbetaalbaar of simpelweg onmogelijk te realiseren zijn. 

  Dank aan alle supporters die VaarKracht door de jaren heen ondersteunden waardoor we onze gasten een onvergetelijke “uitwaaidag” konden bieden.

   

  Lieke Idsinga en Robert Rust