Sponsoring Oedipus bierbrouwerij

Amsterdam; Op 29 september troffen we elkaar, Steef van Oedipus en Robert van VaarKracht. Wederzijdse sympathie was snel gewonnen en we maakten de afspraak om Oedipus bier beschikbaar te stellen voor gelegenheden bij het VaarKracht WaterHuis.
Gelegenheden zoals een welkomstgeschenk voor gasten, of een bedankje voor een havenmeester.
De Oedipus brouwerij kent vele biertjes met uiteenlopende smaken. Een belevenis dus!

Over Oedipus. 
Opgericht door vier vrienden in Amsterdam. We gebruiken verbeeldingskracht om de wereld te kleuren. We staan ​​altijd klaar om te gaan waar onze smaakpapillen ons brengen. Oedipus gaat over plezier, energie. We creëren fantastische bieren om te laten zien dat bier een magische drank is: lekker, spannend en voor iedereen. Ontdek de smaak van Oedipus;  jouw smaak. 

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!