VaarKracht Sponsoren
Onmisbaar voor ons, een verrijking voor uw organisatie

 

Bijzondere projecten en ruim 1500 vaartochten dankzij u! 

 We Sinds de oprichting van VaarKracht hebben we al meer dan 1.500 prive vaartochten en talloze inspirerende groepsvaartochten kunnen organiseren. Zonder sponsoren en subsidies was dit simpelweg onmogelijk geweest.

Nu zijn we in de corona-tijd nog een stap verder gegaan. Hebben we fondsen bij elkaar kunnen brengen voor de bouw van ons eerste WaterHuis. Een plek waar we gezinnen een dag op het water kunnen aanbieden zonder zorgen over corona ed.

Voor elke sponsor-wens hebben of maken we een passende oplossing. Een aanzet hebben we al voorbereid in een aantal aanbiedingen met bijbehorende tegenprestaties. We bespreken ze graag met u.
Onderstaand een overzicht van onze huidige sponsoren zodat u weet dat u zich in een zeer goed gezelschap begeeft.

 

Bedrijven en fondsen kunnen vaartochten faciliteren, maar ook deelnemen aan ons waterhuis project. Zie hier ons meerjarenplan.

Sponsors Platina

Sponsors Goud

Sponsors Zilver

Sponsors Brons

Sponsor supporter

Enthousiast geworden?!

Neem eens contact met ons op of download onze eerste aanpak qua sponsor-pakketten om een idee van een mogelijke samenwerking te krijgen. Bij VaarKracht is veel, heel veel mogelijk als het gaat om kankerpatienten een onbezorgde dag te bieden. 

ANBI erkenning

VaarKracht heeft een ANBI-erkenning. Hiermee weet u dat uw geld zorgvuldig besteed wordt en genieten personen, bedrijven en instellingen natuurlijk van het belastingvoordeel.

Dank VaarKracht Sponsoren

Stichting VaarKracht is een vrijwilligersorganisatie die door het hele land heen vaartochten aan kankerpatiënten en hun dierbaren aanbiedt. Om dit te realiseren krijgen we hulp van een heleboel vrijwilligers en kunnen we gelukkig rekenen op de onmisbare hulp van fondsen, sponsoren, supporters en donateurs.

Dankzij al deze mensen, organisaties en fondsen kan VaarKracht investeren en steeds meer patienten blijven helpen. En dat is meer dan ooit nodig want elk jaar krijgen meer dan 60.000 mensen het bericht kanker.

Daarom dank aan alle Sponsoren die VaarKracht dit jaar en door de jaren heen ondersteunen.

 

Lieke Idsinga en Robert Rust