Rotary Visfestijn

Huizen; Rotary Huizen organiseerde het Huizer Visfestijn; een prachtige activiteit die met een feest werd afgesloten.

Naast enkele anderen was VaarKracht er het Goede Doel.

Natuurlijk waren wij met enkele vrijwilligers aanwezig om contacten te leggen en om mee te genieten van het feest in de grote tent.

Het feest volgde na de zeilwedstrijd, waaraan eenentwintig botters deelnamen die door bedrijven gehuurd waren.

De opbrengst van de verhuur van de botters en de veiling van enkele items is (nog niet bekend) en wordt besteed aan het VaarKracht WaterHuis dat in 2022 in de vaart wordt genomen.

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!