PrivéVaartocht vanuit Woerden

Woerden; Gisteren was het dan eindelijk zo ver. We mochten onze vaartocht gaan maken!. Het werd voor ons allemaal wat later dan het zou moeten zijn in verband met het werk van mij (Sanne ) en mijn moeder (Mary). We zijn er dus naar toe gereden en wisten eigenlijk helemaal niet wat we moesten verwachten (al had in aan de telefoon al wel gehoord dat Heidi een vriendelijke vrouw was ). Eenmaal aangekomen stond Heidi al op ons te wachten we werden erg openlijk ontvangen. We zijn naar de mooie boot gelopen waar Dick op ons zat te wachten ook al zo’n vriendelijke man. We zijn netjes verwelkomd met een kopje koffie, thee, fris en een heerlijk stukje taart. De vaartocht begon (was allemaal nog wel een beetje spannend) maar wat was dit gaaf ! We hebben stuk voor stuk genoten van dit mooie avontuur en landschap!

Ook raak je gezellig met elkaar aan de praat en hebben we gezellig over van alles zitten kletsen om elkaar ook wat beter te leren kennen natuurlijk. Heidi en Dick hadden allemaal heerlijke hapjes voor ons gehaald en hebben gezellig zitten te borrelen. Ik drink niet graag /zomaar een wijntje bij mensen maar met Heidi dorst ik dit wel. We voelden ons gewoon heel erg op ons gemak alsof we elkaar al langer kenden. Ook hadden Heidi en Dick voor heerlijk eten gezorgd een lekker kopje soep en een broodje met knak of beleg na heerlijk.  Er ontbrak ons helemaal niks!

Ook mochten de mensen die interesse hadden en het leuk vonden even achter het stuur kruipen dat heeft Luciano ons zoontje gedaan en dat vond hij helemaal geweldig! Ook ik (Sanne) heb het even mogen doen; wat is dit een ervaring !
We hebben veel mooie stukken van de omgeving gezien en er puur van genoten ! 

We hadden ons geen betere dag kunnen wensen ! Zelfs ons zoontje heeft de hele dag genoten. Mijn man Jeffrey (de patiënt) heeft ook een geweldige dag gehad hij werd er gewoon bijna emotioneel van dat dit zo voor hem/ons geregeld was. Onze complimenten gaan uit naar jullie stichting, maar vooral ook naar Heidi en Dick wat zijn dit mensen met een hart van goud ! We zijn blij deze mooie en fijne dag mee gemaakt te hebben!

 

Bedankt voor deze geweldige dag ! Deze dag zullen wij nooit vergeten! Heidi en Dick jullie zijn toppers!

Heel veel liefs Jeffrey, Luciano, Sanne, Mary, Hans .

 

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!