PrivéVaartocht op klipper

Lelystad Haven: Op zondag 25 juli hebben we een geweldig mooie en fijne dag gehad met de stichting VaarKracht.
Om 11 uur zijn wij op een 2-mast Klipper aan boord gegaan met mijn man, zoon en schoondochter met de kinderen. Na eerst een kopje koffie met een heerlijk stuk vlaai gingen we varen, naar de Marker Wadden.

Wat geweldig was het daar. Wij zijn naar de vogelkijkhut de duikeend gelopen en daarna nog naar de Steltloaper een uitkijktoren. Om 14.45 uur moesten we weer terug zijn bij de boot.

Op de boot zijn we de hele tijd met van alles verwend. Bij terugkomst in Lelystad wachten ons nog een after borrel met lekkers erbij.

Geweldig was deze dag. Dank aan de mensen die deze dag belangeloos mogelijk hebben gemaakt. Het kwam net op het goede moment, want de week ervoor had ik net weer zo’n huil moment. Dan zijn dit juist van die mooie en fijne momenten om alles even voor een paar uur te vergeten. Het was geweldig.  Vr groet El

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!