Motorboot over Gooi – en Eemmeer

Huizen; woensdag 15 september was het dan zo ver, de privévaartocht voor ons gezinnetje op de boot van schipper Cees! 

’s Ochtends vertrokken we met goede zin en een voorzichtig doorkomende zonnetje naar Huizen, waar we heel hartelijk werden ontvangen. 

Nadat we een passend zwemvest hadden gevonden voor onze kleine waterrat hebben we uitleg gekregen over de boot en wat praktische zaken. En zijn we onder het genot van een heerlijk koffie en een schaal met lekkere koeken het Gooimeer opgevaren. 

Hoe verder we op het meer kwamen, hoe meer het zonnetje zich liet zien; genieten!

Vervolgens zijn we via het Eemmeer de Eem opgevaren naar Amersfoort waar we heerlijk hebben geluncht. Onderweg  hebben we onze ogen uitgekeken naar de prachtige omgeving. 

Sinds mijn diagnose zijn we geregeld, wanneer mijn gezondheid het toelaat, naar het strand geweest om uit te waaien. Een boot was compleet nieuw voor ons. Maar wat heeft het ons allemaal goed gedaan, een heerlijk dagje op het water.

Wat was het een fantastische dag en wat hebben wij genoten. Ontzettend bedankt Stichting VaarKracht, maar vooral Cees! 

Heel veel liefs,  Derrick, Vivian & Nina’

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!