Sponsors

Zonder vrijwilligers en schippers geen schepen. Zonder schepen en sponsoren geen VaarKracht en daarmee niet dat fijne moment waarop de kankerpatiënten even kunnen resetten in hun strijd tegen de kanker. Zo simpel is het en daarom vormen sponsoren een essentieel onderdeel van VaarKracht.

Onze verbinding met sponsoren is net zo’n maatwerk als het aanbieden van een vaartocht aan patiënten. Daarmee zijn particulieren sponsoren voor ons net zo belangrijk als de zakelijke sponsoren en zoeken we voor iedereen naar verbindingen die van meerwaarde zijn. Particuliere sponsoren kunnen natuurlijk altijd doneren of rechtstreeks een vaartocht financieel realiseren maar wie weet wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen als we samen werken aan een nieuw idee.

Voor zakelijke sponsoren is er natuurlijk altijd de publicitaire samenwerking met uitstraling in alle media, is er de mogelijkheid om de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de organisatie invulling te geven en natuurlijk bieden we ook de ruimte aan de klanten en prospects van onze sponsoren om ons werk als podium voor relatie management te gebruiken.

Als jonge stichting, met ANBI-erkenning, hebben wij moeite om de snel groeiende vraag naar vaartochten te faciliteren en te bekostigen. VaarKracht krijgt geen steun van overheid, of loterijen en is voor haar vaartochten volledig afhankelijk van u als donateur of sponsor. Wij komen graag in contact  om uw bijdrage in ons initiatief onder het motto ‘Even een moment geen kankerpatiënt’ te bespreken. Natuurlijk doen wij iets terug. Laat ons uw interesse weten en we maken een afspraak!

JLB logo v2 375_Pblue DEF

 

Sponsors 2018
Sponsors 2017
Sponsors 2016
Sponsors 2015
Sponsors 2014
Sponsors 2013