Met sloep langs Kampen, het Reevediep naar het Ketelmeer

IJsselmuiden; Samen met mijn man, ouders, zussen en zwager hebben wij een vaartocht mogen maken met de Little Bird. Het was een prachtige zonnige dag. We werden op zondag om 10 uur verwacht vlakbij Grafhorst. Daar aangekomen hebben we eerst kennis gemaakt met de schipper Vincent. We kregen een kop koffie met lekkere koeken. Daarna begonnen we met de vaartocht. Het was een mooie sloep genaamd Little Bird. Van alle gemakken voorzien, zeer comfortabel met zonnescherm, toilet aan boord, koelkast en muziekspeakers.

Het was een mooie tocht langs Kampen, het Reevediep naar het Ketelmeer. We hebben zelfs nog even snelheid kunnen maken en de 70 km/u kunnen aantikken, wat een ervaring was dat. De schipper had een heerlijke lunch verzorgd met vers belegde broodjes en sapjes. Op de terugweg hebben we nog even aan kunnen leggen in Kampen om een ijsje te halen. Wij kijken terug op een prachtige dag. Vincent en stichting VaarKracht nogmaals bedankt voor het mogelijk maken van deze prachtige dag. 

Groetjes Evelien

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!

X