Met sloep door Amsterdamse grachten

Amsterdam;  Dankzij VaarKracht heb ik op mijn verjaardag met Gerrit, Ineke en Jan een onvergetelijke en gezellige dag gehad, verzorgd door onze beste kapitein, Judith.

Ze is een aardige, zorgzame gastvrouw. We genoten van onze trip, niet alleen van het uitzicht langs de grachten, maar ook door de lekkernijen, die werden verzorgd door Judith. Mijn man kreeg hulp van haar bij het opstappen, hoe kundig en attentvol deed ze dat! Je ziet het tevreden gezicht van Gerrit na afloop.

Nogmaals mijn dank voor jullie inzet en succes met jullie project.

Met vriendelijke groet, Christine

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!