Met motorboot over de Vecht

Maarssen;  dinsdag 17 augustus mochten wij mee met Bep en Cor. We hadden afgesproken in Utrecht om 10.00 uur. Bij aankomst hebben een heerlijk kopje koffie gedronken met een stukje taart. Ook was er iemand van VaarKracht aanwezig die ons welkom heette.

Na een half uurtje gezellig kleppen (wát een lieve mensen), was het trossen los en varen over de Vecht. Wat een prachtige omgeving en wat een prachtig stel zijn Bep en Cor. Zo gastvrij, zo geïnteresseerd, oprecht, vol mooie verhalen en wat een rijk leven hebben zij. Ik ga het helaas niet halen maar als ik zo op mijn 77ste kon leven, ik teken ervoor.

De lunch was fantastisch. Bep en Cor in de keuken en daar kwam de MCBep, een heerlijk vers broodje hamburger. Na de lunch een pitstop waardoor mijn dochters van 11 en 14 heerlijk konden zwemmen( ook al was het in de stromende regen).  

Al met al een onvergetelijke dag. Even niet denken aan mijn ziekte en voor het gezin weer even een dag plezier ipv ziekenhuis of zieke mama thuis. Lieve Bep en Cor, wat zijn jullie bijzonder. Bedankt voor deze geweldige dag. Lieve VaarKracht, ook jullie bedankt. Wat een prachtig initiatief en zooo verschrikkelijk welkom geweest.

 Dikke knuf uit Dordrecht, Brenda, Thierry, Nova en Fay

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!