Huizen, Nieuwe Website VaarKracht

Sinds de oprichting van VaarKracht in 2013 hebben we een website die door onszelf gebouwd en onderhouden werd. In het algemeen was de website duidelijk en konden de gasten goed de weg vinden en was de website informatief.  Maar na jaren informatie toevoegen en verwijderen ontstond er toch een soort van “lappendeken” en werd de uitstraling ouderwets. Omdat we door de corona bijna geen vaartochten konden houden en meer tijd hadden voor andere zaken hebben we de website aangepakt. Rene van Hulst en Bas Siers van Troupers hebben deze reuze klus geklaard en later heeft Erik Stoppels van Stubble de werking van b.v. de aanmeldformulieren op orde gemaakt.

We zijn de heren zeer erkentelijk voor het realiseren van onze nieuwe website.
We zijn trots zo’n mooie en informatieve website te hebben.
Natuurlijk staan we open voor suggesties, dus als u die heeft, laat het ons weten!

Met goede herinneringen hebben we de eerste website van VaarKracht verlaten en gaan we genieten van de nieuwe!

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!