Henk Wijga geridderd

Huizen; Welk een voorrecht hebben wij vandaag? Onze voorzitter en oprichter van de vereniging is in het zonnetje gezet! De Leden van HOGE hebben voor Henk Wijga een lintje aangevraagd en deze onderscheiding vandaag mogen ontvangen. Lintjesregen viel hem ten deel, volledig onverwachts en overrompeld. De burgemeester en ere voorzitter van de KNRM Huizen van Huizen spelde de erkenning op zijn borst. De bloemen mocht zijn vrouw in ontvangst nemen. Ook zij straalde vol trots wat haar man mocht betekenen voor de #samenleving.

Henk Wijga, wij zijn super trots op je!

Ook een felicitatie van Amsterdamse Reddingsbrigade Walter Weg en een hartelijke groet van de Kustwacht Nederland. Bedankt VaarKracht dat mede door jullie de verassing zo geslaagd was!

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!