Warmond en Hylke Tromp 19 en 20 augustus 2017

Zaterdag; er was even discussie over de harde wind  en of deze dag wel door kon gaan, maar dit hadden wij niet willen missen!  Het was een super dag en echt ‘uitwaaien’!!

De Hylke Tromp is een prachtig gerestaureerde Kaag-Platbodem en werd vakkundig bezeild! Heel veel dank aan het team en leuk dat er veel verteld werd over de natuur en de vaareigenschappen van het schip. De sfeer zat er goed in en we hebben heerlijk gegeten in de Kompas.

Op zondag was er opnieuw een stevige wind maar een prachtige dag voor de 2e Kaagdag vanuit Warmond op de Hylke Tromp

Warme gesprekken, veel plezier en soms een lieve traan maar ondertussen moest er hard gewerkt worden. Bij restaurant Het Kompas hebben we heerlijk gegeten en na afloop in het clubhuis van de zeilvereniging De Balgerij een lekker glaasje gedronken en afscheid genomen van het allerliefste schippersteam! Heel veel dank voor de superfijne dag!

Wij danken Maarten en Monique van de Zeilvereniging De Balgerij en restaurant Het Kompas voor de medewerking in het slagen van deze “uitwaaidag”.
Kijk ook op Facebook en Like ons!

Eén reactie op Warmond en Hylke Tromp 19 en 20 augustus 2017

  1. VaarKracht 23 augustus 2017 om 13:47 #

    Wat heb ik genoten. Vond het alleen spannend toen we echt zeilden en we scheef gingen. Maar na een korte tijd vond ik dat ook minder eng. Bedankt voor deze wel erg letterlijke uitwaai dag.
    Leuk! Lisette

Geef een reactie