Cuijk Piet Hein en La Vie Catering 19 september 2018

De wagens van La Vie Catering en Stichting VaarKracht stonden al klaar op de kade van Cuijk toen de Piet Hein terug kwam met gasten die via het VVV een vaartocht hadden geboekt. Toen deze gasten van boord waren kwamen de mannen van La Vie in actie en maakten het schip gereed om de gasten culinair te gaan verwennen. De vrijwilligers van VaarKracht verzorgden de aankleding van het boven- en achterdek.

Ook de gasten hadden veel zin in de vaartocht want een half uur eerder dan gepland waren alle gasten aan boord. De meesten gingen gelijk naar het bovendek om lekker in het zonnetje te kunnen zitten. 
De burgemeester van Cuijk heette alle gasten een hartelijk welkom en na een uitleg van de gezagvoerder over het schip, gingen de trossen los.


Het was een prachtige tocht over de Maas, Maas-Waalkanaal en over de Kraaijenbergse Plassen. De mooie natuur langs de Maas, het drukke vrachtverkeer was boeiend om vanaf het water te zien. Naast al deze pracht waren de broodjes, amuses en ander lekkers oogverblindend mooi. De mannen van La Vie toverden de ene na de andere lekkernij uit de mouwen.
 
Rond vier uur meerde de Piet Hein weer af aan de kade.  Vele gasten bleven nog even op de kade om na te genieten van een heerlijke uitwaai dag.

Dank aan de burgemeester van Cuijk voor het hartelijk welkom; de crew van de Piet Hein voor de bezichtigingen en de mooie vaarroute; dank aan La Vie Catering voor het  verzorgen van de catering en de bediening.

Het was een top dag!
Hoofdsponsor van de Piet Hein Maas Tour was Stichting Pharus.
Kijk ook op Facebook

Eén reactie op Cuijk Piet Hein en La Vie Catering 19 september 2018

  1. Paula 23 september 2018 om 11:55 #

    Dank aan alle vrijwilligers van Vaarkracht en Piet Hein en de mannen van La Vie voor een zalige middag uitwaaien, bijkleuren, genieten van het uitzicht, gezellig babbelen, ‘n kijkje in dit bijzondere schip en het zo enorm verwend worden met de lekkerste hapjes en drankjes…
    Een complete vakantie in 1 middag!
    Fijne herinnering om vandaag (nu het plots grijs, nat en herfst is), met de fleurige foto’s in de hand, aan terug te denken.

Geef een reactie