Belt Schutsloot PrivéVaartocht 22 augustus 2020

Zaterdag 22 augustus was het dan eindelijk zover. Onze privévaartocht. Vol verwachting reden we naar Belt-Schutsloot waar we heel erg hartelijk ontvangen werden door Cor en Bep, de eigenaars van de Thister.

Na de koffie met wat lekkers begon de tocht. We hebben een prachtige route gevaren. Het weer werkte niet mee, want niet lang nadat we gingen varen begon het te regenen. Maar dat was eigenlijk niet heel vervelend, want Cor en Bep kunnen heerlijk vertellen over alle landen waar zij voor het werk van Cor geweest zijn.

Mijn liefde voor varen is begonnen toen ik een jaar of 11 was. Toen mocht ik een keer met de buren mee naar de HAM 308 waar de buurman kok was. Laat Cor nou deze boot kennen….

Al snel kwamen er hapjes en drankjes op tafel. Tussen de middag moest er natuurlijk geluncht worden. Heerlijke hamburgers werden er op tafel gezet. We zijn zo goed verzorgd door Bep en Cor!

We hebben echt de hele dag zitten praten over van alles en nog wat. Wat een fijne mensen zijn het!!

Tegen 5 uur waren we weer op het punt van vertrek en hebben we met een dikke knuffel afscheid genomen van Cor, Bep en de Thister.

Lieve Cor en Bep, nogmaals heel hartelijk bedankt voor deze heerlijke dag!

Groetjes,Hans, Thea, Claudia en Michael

Lees ook deze verhalen

Over Vaarkracht

Leven met kanker is zwaar. De rollercoaster van onderzoek, onzekerheid en de lange reeks bezoeken aan het ziekenhuis eisen hun tol. Voor zowel de patient als zijn omgeving. Dan is het fijn als er een moment is waarop men even een nieuw perspectief kan ervaren. Even een moment geen kankerpatiënt zijn. Elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënten bij die terecht komen in de mallemolen. Voor hen en alle andere patiënten organiseren wij een zorgeloze dag op het water.

Onze Missie

VaarKracht organiseert overal in het land vaartochten of een dagje op het water. Kleine belevenissen en pleziertjes vanuit even een ander perspectief. Daarom is onze missie ook simpel verwoord in onze belofte; ‘even een moment geen kankerpatiënt’. Samen met al onze vrijwilligers, de schippers die hun boot ter beschikking stellen en de horeca die zorgt voor een heerlijke lunch onderweg, bieden we al die mensen en hun omgeving een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden. Help mee.

De vaartocht of de dag in ons WaterHuis is gratis. Mede dankzij alle vrijwilligers en onze sponsoren hebben we zo al ruim 9000 patiënten een zorgeloze dag op het water kunnen aanbieden. Er is echter zo veel meer vraag die wij van harte proberen in te vullen met uw hulp. Help ons mee!