Aanmelden als vrijwilliger

 

Zonder vrijwilliggers geen VaarKracht

VaarKracht biedt samen met vrijwilligers en schippers kankerpatiënten en hun dierbaren de mogelijkheden om de ziekte en ziekenhuiscarrousel eventjes te vergeten. Zo’n dag op of langs het water, dicht bij de elementen, geeft de broodnodige rust en mentale kracht om de strijd tegen kanker verder aan te gaan. Daarnaast is het ook voor familie en zorgverleners een belangrijk moment van rust en het delen van ervaringen.

VaarKracht biedt aan om een paar uurtjes tot een hele dag, mee te varen op een zeilschip of motorboot. Dank zij de inzet van u als vrijwilliger, in samenwerking met andere enthousiaste haventeamleden en de schippers, kan de cliënt kiezen uit een grote vloot van schepen, uiteenlopend van een leuke sloep of klein jacht tot een botter, tjalk of stoere driemaster.

Wilt u een bijdrage leveren aan het mogelijk maken van een vaartocht of wilt u onderdeel uitmaken van een HavenTeam? Wij horen bijzonder graag van u!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VaarKracht in het kort

VaarKracht biedt een nautische belevenis aan mensen die leven met kanker. Mensen die de vreselijke diagnose net hebben gekregen en in afwachting zijn van het behandelplan. Mensen die al verder zijn of zelfs aan het eind van het behandelingsproces. En mensen die nauw verbonden zijn met een geliefde met kanker. Dat kunnen de partner of kinderen zijn, ouders, gouden buren, familie, verzorgers en vrienden.

Een dag op het water zorgt ervoor dat mensen ‘even een moment geen kankerpatiënt‘ zijn.

Lieke Idsinga en Robert Rust