Aanmelden voor een Privévaartocht

 

Welkom bij de PrivéVaartochten van VaarKracht

Een PrivéVaartocht is bedoeld om in intieme sfeer, met een klein gezelschap een dag op het water te beleven. U vaart met uw partner, kinderen, familie, goede buren of vrienden. Het kan ook uw professionele mantelzorger zijn.

De schippers van VaarKracht staan ook in 2023 weer klaar om u een PrivéVaartocht aan te bieden. Verspreid over de Nederlandse wateren is er keuze uit motorboten, sloepen en zeilboten.

U gaat varen op een pleziervaartuig van een eigenaar die ook de schipper is. Deze stelt de boot én zijn of haar vrije tijd geheel belangeloos ter beschikking van VaarKracht om u een mooie dag op het water te verzorgen.

Informatie aanmelden voor PrivéVaartocht

In het aanvraagformulier kunt u uw voorkeur aangeven voor een vaargebied en een type boot (motorboot, zeilboot of sloep). De motor- en zeilboten zijn meestal voorzien van een kajuit waardoor ook bij slechter weer er beschutting is. Voor de sloepen geldt dat er meestal maar beperkt beschutting is bij regen. Is het niet mogelijk om in het door u gewenste gebied een geschikte boot te vinden, dan overleggen we met u over een ander vaargebied of ander type boot.

U kunt drie gasten meevragen aan boord (dus totaal met vier personen varen).

Voorbeeld motorboot: zie hier
Voorbeeld zeiljacht: zie hier
Voorbeeld sloep: zie hier

Afhankelijk van het weer plannen we PrivéVaartochten tussen half april en eind september.

De datum van de vaartocht gaat in overleg tussen u en de schipper. U kunt een voorkeur uitspreken voor een bepaalde datum, maar we kunnen niet garanderen dat U ook op die datum kunt varen. Het hangt af van de beschikbare tijd van de schipper en ook het weer kan een spelbreker zijn.

De tocht wordt gevaren tussen twee weken en twee maanden na de datum van uw aanvraag. Dus als u bijvoorbeeld eind juni wil gaan varen is het aan te raden om in mei een aanvraag te doen.

Nadat u uw aanvraag via de website heeft verzonden, krijgt u een automatisch bericht van ontvangst. Daarna volgt een persoonlijk contact. Kijk ook in uw postvak ‘ongewenste mail’, of SPAM, want ons mailtje kan daarin gekomen zijn.

Naast de PrivéVaartochten bieden we ook GroepsVaartochten en een verblijf op, of varen met ons WaterHuis aan. 

Stap 1 van 4

  • Gegevens aanvrager

  • Bent u

  • Is degene voor wie de aanvraag bedoeld is:

VaarKracht in het kort

VaarKracht biedt een nautische belevenis aan mensen die leven met kanker. Mensen die de vreselijke diagnose net hebben gekregen en in afwachting zijn van het behandelplan. Mensen die al verder zijn of zelfs aan het eind van het behandelingsproces. En mensen die nauw verbonden zijn met een geliefde met kanker. Dat kunnen de partner of kinderen zijn, ouders, gouden buren, familie, verzorgers en vrienden.

Een dag op het water zorgt ervoor dat mensen ‘even een moment geen kankerpatiënt‘ zijn.

Lieke Idsinga en Robert Rust