Locatie Amsterdam, StadsLandgoed Klarenbeek

Stichting VaarKracht nodigt u uit om een dagje, of dagdeel op Stads Landgoed Klarenbeek nabij Amsterdam te verblijven en wellicht een boottochtje op de Amstel te maken.
a1 [300x200]aan de amstel [300x200]

Voor hen die te ziek zijn om een hele dag te varen, maar toch van de natuur en het water willen genieten, biedt het Nautischfonds een kort verblijf aan op Stads Landgoed Klarenbeek.  Stads Landgoed Klarenbeek biedt een oase van rust door de aan de voorzijde liggende Amstel en aan de achterzijde liggende moes/pluk tuin. Deze combinatie biedt een scala aan mogelijkheden om tot rust te komen.

Zo is het mogelijk om;
Te genieten van de weilanden, tuinen en beekjes
Gebruik te maken van de keuken voor het maken van b.v. een taart met zelf geplukt fruit
Te genieten van de zelfgemaakte consumpties van in het weiland/moestuin
Zelf fruit en groente te plukken uit de moestuin
Het verblijf te combineren met een vaartochtje op de Amstel
a2a3
Stads Landgoed Klarenbeek is goed te bereiken en rolstoelvriendelijk. Het vervoer naar Stads Landgoed Klarenbeek kunnen we eventueel in samenwerking met Stichting Ambulancewens verzorgen. Met uw verblijf zullen wij rekening gehouden met uw wensen m.b.t. privacy en rust. Heeft u interesse om samen met enkele gezins- en of familieleden te komen, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.  Het verblijf wordt u kosteloos aangeboden. 

[su_button url=”http://www.vaarkracht.nl/contact” background=”#ef8f2d” size=”5]Contact[/su_button]
X