Andere samenwerkingen

Soms voor de hand liggend, maar ook wel eens verrassend. Zo komen we bedrijven, instellingen en personen tegen waarmee VaarKracht meer dan een eenmalige ontmoeting heeft. VaarKracht krijgt, of biedt support en beiden genieten van het resultaat. Onderstaand enkele samenwerkingen.  

Fotoboeken 5 jaar VaarKracht door BOW Books
Na ruim een jaar foto’s verzamelen, selecteren, verbeteren, vergroten en verkleinen en dan in een bestand zetten voor de drukkerij. Dat is wat Meriam en Margo wekelijks hebben gedaan.
Natuurlijk was het leuk en gezellig om te doen, maar je mag het rustig een monsterklus noemen. Maar het resultaat mag er zijn. Op 18 mei werd de pallet met fotoboeken binnengerold en konden we het fotoboek bekijken en bewonderen.
De boeken zijn gedrukt door Bow Books; geheel kosteloos. Wij zijn er enorm blij mee, want zonder deze financiële en professionele steun hadden we dit niet kunnen realiseren. Ook dank aan Busserink Design voor de professionele en onmisbare begeleiding.

De komende periode worden de boeken afgegeven aan de personen en instellingen die 5 jaar Vaarkracht mede mogelijk hebben gemaakt. We zijn er heel trots op. Een foto slechts; meer volgen later.
                        

VaarKracht Materialen bus
Naast het magazijn is de materialen bus van VaarKracht van onschatbare waarde.
Het Oranjefonds, automobielbedrijf Fred Janssen, Lions Gooise Meren en TVM Foundation hebben de aanschaf mogelijk gemaakt.  De belettering is door Reclamepunt 18 en de inbouw van de bus is door Teus Bedrijfswagen inrichting verzorgd.
Alles bij elkaar heeft VaarKracht een mooie, ruime en praktisch ingerichte materialen bus om naar de verschillende locaties in Nederland te gaan.
Dank aan allen!

          
                              
                              


bolsterlogo [300x200]

Bolster & Pit verzorgt al sinds 2014 het grafische- en ontwerpwerk voor VaarKracht.
Ook heeft Bolster & Pit het logo van VaarKracht ontworpen.

Wij zijn heel content met deze samenwerking.

Het is geweldig en wat zouden wij zonder Sonnema moeten als we het over schippersgeschenken hebben? Wederom mochten wij in Bolsward voor het vaarseizoen 2019 vele doosjes Sonnema Berenburg in ontvangst nemen om schippersgeschenken van de maken.
Het is en blijft een zeer gewaardeerd geschenk! Dank!!

Ook in 2018 verzorgt Sonnema de schippersgeschenken en worden de flesjes in de vorm van een heupflacon, samen met  schippersdrop weer aangeboden. Het is een zeer fraai en gewaardeerd geschenk.

Op 22 maart 2017 waren we op bezoek bij Sonnema Berenburg in Bolsward.
Al sinds 2013 hadden wij contact en konden met circa 200 kleine flesjes Berenburg de geschenkenpakketjes voor de schippers samenstellen. De flesjes waren op eind 2016 op.
Omdat de pakketjes zo goed in de smaak vielen, hebben we wederom bij Sonnema Berenburg aangeklopt. Ons verzoek werd positief ontvangen.  Op 22 maart 2017 waren we op bezoek bij Sonnema Berenburg en konden we 500 flesjes voor 2017 in ontvangst nemen. Wij van VaarKracht en de schippers zijn er heel blij mee.

 WA-2

Onze website is gemaakt met ondersteuning van Wouter Siteur.


Jachthaven Lelystad HavenSinds het eerste vaarseizoen in 2013 is Jachthaven Lelystad Haven een enthousiaste gastheer voor VaarKracht. We ontvangen er jaarlijks vele tientallen cliënten en hebben uiteenlopende  en allemaal prachtige vaartochten gehouden. De gastvrijheid en behulpzaamheid van directie en medewerkers van de jachthaven is grenzeloos!

gebouw Lumen

Vroeger was het een kantoor van Philips, in 2014 werd het omgedoopt tot Gebouw Lumen. Het biedt regionale ondernemers kantoorruimte, vergaderfaciliteiten en andere facilitaire diensten voor korte en langere perioden.  Dit flexibele kantoorconcept biedt VaarKracht al sinds 2013 een onderkomen voor het opslaan van alle materialen. In het voorjaar van 2017 verhuisden we naar een mooie ruimte in het soutterein waar we een prachtig magazijn hebben ingericht.

Haven van HuizenHet bekende Restaurant Haven van Huizen aan de Havenstraat heeft een samenwerking met Stichting VaarKracht. De samenwerking ging vaarseizoen 2015 in. De Privé- en GroepsVaartochten die door HavenTeam Huizen werden georganiseerd, vertrokken vanaf de kade bij Restaurant Haven van Huizen. De ontvangst is met koffie en gebak en bij terug keer een VaarKrachtKorting op een eventueel te genieten diner.

Stichting Care bag
Stichting Care bag is een vrijwilligersorganisatie voor vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en een borstamputatie hebben ondergaan, ze lopen met een drainfles die precies past in de Care bag.

De Care bag kan onzichtbaar onder de kleding gedragen worden en heeft een schouderhengsel waardoor de patiënte niet steeds hoeft te bukken als ze de drain mee neemt. Het wordt als zeer prettig ervaren en het ziet er leuker uit. Meer weten? zie hier

X