Met wie

Stichting VaarKracht is een vrijwilligersorganisatie die door het hele land heen vaartochten aan kankerpatiënten en hun dierbaren aanbiedt. Het bestuur krijgt daarbij de onmisbare hulp van vele tientallen schippers, van lokale haventeams en van andere vrijwilligers. Ook de support van anderen buiten de Stichting is onmisbaar.

Havenmeesters onmisbaar 

Voor het werk van VaarKracht zijn de havenmeesters onmisbaar. Het zijn allesweters die ons kunnen helpen bij het vinden van schippers en andere geïnteresseerden in VaarKracht. De havenmeesters kunnen flyers plaatsen, posters ophangen en een artikel in het havenmagazine plaatsen.

Watersportverenigingen, ook zo belangrijk 

Ook al heel belangrijk voor VaarKracht zijn de watersportverenigingen. Hun leden zijn schippers waarvan wij graag willen dat zij VaarKracht leren kennen en zich er voor willen inzetten.

Vrijwilligers broodnodig 

VaarKracht kan uiteraard niet zonder de inzet van vrijwilligers.
Voelt u zich vrij om bij een zorginstelling, huisartsenpraktijk of andere organisatie aan te kloppen om VaarKracht bekend te maken? Heeft u contacten in het winkelcentrum om de catering voor de vaartochten te verzorgen? Bent u die netwerker die sponsorbedrijven herkent en er op afstapt en graag bij de serviceclubs aanschuift? Laat ons weten wat u voor VaarKracht kunt en wilt betekenen!

Serviceclubs kunnen ons steunen 

Serviceclubs doen nuttig werk voor goede doelen en voor de gemeenschap. VaarKracht doet een beroep op serviceclubs om haar als goede doel aan te merken en zich voor VaarKracht in te spannen om een financiële bijdrage te leveren. Het is aan u op welke wijze dit gebeurt, maar VaarKracht heeft suggesties en is ook graag (actief) betrokken bij de acties, of evenementen in uw regio.

Media

Het doel van VaarKracht is dat mensen die leven met kanker samen met ons genieten van een vaartocht. Bekendheid met deze mogelijkheid komt niet aanwaaien en daarom doet VaarKracht een beroep op de media om hierbij te helpen door af en toe een nieuwsfeit te publiceren. Persoonlijk contact is natuurlijk het mooiste – media kunnen ons altijd mailen of bellen – maar we hebben ook een persbericht en foto’s beschikbaar.  Lees meer

Sponsors maken het mogelijk

Zonder vrijwilligers en schippers geen schepen. Zonder schepen en sponsoren geen VaarKracht en daarmee niet dat fijne moment waarop de kankerpatiënten even kunnen resetten in hun strijd tegen de kanker. Zo simpel is het en daarom vormen sponsoren een essentieel onderdeel van VaarKracht.  Lees meer

Is de stap naar sponsoring te groot, dan kunt u ook laag instappen en als bedrijf en een PrivéVaartocht adopteren. Dit kan zijn voor een van de medewerkers, of gezinsleden.
Ook een PrivéVaartocht voor andere kankerpatiënten kan gesponsord worden. Het sponsorbedrag is € 250,00 per PrivéVaartocht. Er nemen maximaal zes gasten en twee crewleden aan deel.  Neemt uw bedrijf een PrivéVaartocht voor haar rekening?

Donateurs bijzonder welkom 

VaarKracht is mede afhankelijk van uw donatie. Ieder bedrag, groot of klein, is welkom. Wilt u VaarKracht steunen? U kunt dat doen met een jaarlijkse bijdrage, of met een eenmalige gift. Uw eenmalige schenking of periodieke gift kunt u overmaken aan Stichting VaarKracht in Huizen.

Horeca en catering

Een belangrijk gebeuren tijdens de vaartochten is het genieten van de hapjes en drankjes aan boord. Restaurants en winkeliers in de regio kunnen hier hun steentje aan bijdragen.  B.v. door de catering te verzorgen, te faciliteren, of deze kosteloos aan te bieden.

Restaurants vragen wij deel te nemen aan het “waterlabel project”.
Het “waterlabel project”, waarom is dat?
VaarKracht heeft het ’ Waterlabel actie’ in het leven geroepen om de stichting bekender te maken en tevens een extraatje te innen om onze ambities waar te maken.  Hoe werkt het? Lees meer               Lopende Projecten  

Andere Samenwerkingen
Soms voor de hand liggend, maar ook wel eens verrassend. Zo komen we bedrijven, instellingen en personen tegen waarmee VaarKracht meer dan een eenmalige ontmoeting heeft. VaarKracht krijgt, of biedt support en beiden genieten van het resultaat. Lees meer

ANBI erkenning 

VaarKracht heeft een ANBI-erkenning. Hiermee hebben personen, bedrijven en instellingen een aanzienlijk belastingvoordeel.
Als jonge stichting hebben wij moeite om de snel groeiende vraag naar vaartochten te faciliteren en te bekostigen. Wij leggen graag contact met u als weldoener die ons in dit initiatief onder het motto ‘Even een moment geen kankerpatiënt’ wil steunen. Natuurlijk doen wij iets terug! Laat ons uw interesse weten en laten we een afspraak maken.

 [su_button url=”http://www.vaarkracht.nl/contact” background=”#ef8f2d” size=”5]Contact[/su_button]

X